Εκδήλωση WOMEN BREAKFAST

To Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, το Τμήμα Χημείας ΕΚΠΑ και η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), ως μέρος της γιορτής IUPAC100 διοργανώνουν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 WOMEN BREAKFAST στο οποίο θα μετάσχουν γυναίκες χημικοί και φοιτητές από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τα επιτεύγματα των γυναικών στη Χημεία.

Οι ομάδες που συμμετέχουν οργανώνουν εκδηλώσεις δικτύωσης για το πρωινό και θα συνδεθούν διαδικτυακά την ίδια ημέρα με άλλες ομάδες από όλο τον κόσμο, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των γυναικών στη χημεία. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα βραβευθούν τρεις Ελληνίδες γυναίκες Χημικοί για την προσφορά τους στην Επιστήμη της Χημείας στον επαγγελματικό τους χώρο καθώς και οι μαθητές που διακρίθηκαν στην 50η ICHO 2018. Η εκδήλωση θα αρχίσει στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ, αίθουσα Καραθεοδωρή, στις 9.00 πμ. μέχρι τις 11.00 π.μ με παράθεση δωρεάν πρωϊνού, ομιλίες και events και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιά από τις 11.00πμ. μέχρι τις 16.00, όπου θα γίνουν οι βραβεύσεις και συζητήσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη φόρμα. Προσοχή για την καλή διοργάνωση των εκδηλώσεων η συμμετοχή σας να σταλεί μέχρι τις 8/2/2019

Για το Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ στο  iupac100@chem.uoa.gr, ενώ για το Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο  info@eex.grΣε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε και στις δύο εκδηλώσεις, η αίτηση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

 

  • Αίτηση Συμμετοχής (αρχείο DOCX)

 

Προγράμματα εκδηλώσεων WOMEN BREAKFAST

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑ (αρχείο PDF)
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΠΕΙ (αρχείο PDF)