2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές των Π.Μ.Σ, μπορούν να πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική κατάθεση των Ερευνητικών τους Εργασιώνπροκειμένου να οριστούν οι 3μελείς Εξεταστικές Επιτροπές (στα πλαίσια της εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2023 – αφορά τα Π.Μ.Σ. διάρκειας 3 εξαμήνων), από τη Δευτέρα 24-4-2023 έως την Τετάρτη 3-5-2023 και ώρα 14:00.

Παρακαλούμε, λόγω του μεγέθους των εργασιών, τα αρχεία να σταλούν σε pdf μορφή στο email της Γραμματείας master@chem.uoa.gr, με θέμα «Ορισμός 3μελούς επιτροπής κας/κου Ονοματεπώνυμο».

Επίσης θα επισυνάπτεται υπογεγραμμένο από τον εκάστοτε επιβλέποντα το έγγραφο του Ορισμού της 3μελούς Εξεταστικής Επιτροπής, το οποίο είναι σε ηλεκτρονική μορφή στο link Χρήσιμα Έντυπα στην Ιστοσελίδα του Τμήματος με τίτλο «Έγκριση εκτύπωσης της 2ης έκδοσης της ερευνητικής εργασίας και ορισμός 3μελούς εξεταστικής επιτροπής».

                  

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑKΩN ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021-2022

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών εξεταστικής Ιουνίου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 του Τμήματος Χημείας, θα γίνει την Τρίτη 27/9/2022 και ώρα 09.00 .

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ Πανεπιστημίου 30

 Η προσέλευσή σας θα πρέπει να είναι μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τα μέτρα που θα τηρηθούν και για τον αριθμό των συνοδών, όταν υπάρξει ενημέρωση από το υπουργείο.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ 2022-2023 ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»

Σας ενημερώνουμε ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με ΑΔΑ: ΨΑΤ946ΨΖ2Ν-Φ59 για υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας από νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2022-2023 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών», έχει αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην Ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ 2022

Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα νέων θέσεων για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Χημείας για την περίοδο 2022. Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους πραγματοποίησης της Πρακτικής Άσκησης, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να συμβουλευτούν τον Κανονισμό Πρακτικής Άσκησης που είναι αναρτημένος εδώ.

Οι επιλεγέντες φοιτητές θα ενημερωθούν για την περαιτέρω διαδικασία από τη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης.

Από τη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ κας ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Την Τρίτη 26/07/2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Διδακτορικής Διατριβής της κας Ειρήνης Χρυσοχού με θέμα: “Μελέτη της επίδρασης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην ανθρώπινη υγεία”.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Μικρή Αίθουσα Διδασκαλίας του Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΜΣ «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» 2022

Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους ότι οι εισαγωγικές εξετάσεις για την ειδίκευση «Αναλυτική Χημεία – Διασφάλιση Ποιότητας» θα διεξαχθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 3-6 μ.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα Διδασκαλίας του Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας, Τμήμα Χημείας, 4ος όροφος, Πτέρυγα Δ, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και αριθμομηχανή (calculator).

 

Από τη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ IOYNIOY 2021-2022 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Σ ε συνέχεια της από 18/7/2022 ανακοίνωσης περί αιτήσεων ορκωμοσίας για την εξεταστική περίοδο του ΙΟΥΝΙΟΥ, σας ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται μαζί με την αίτηση Ορκωμοσίας να προσκομίσετε και βεβαιώση ΜΗ οφειλής βιβλίων στην βιβλιοθήκη.

Θα πρέπει όμως να έχετε επιστρέψει τα βιβλία που οφείλετε και να μην έχετε εκκρεμότητες με την βιβλιοθήκη.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021-2022

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας θα υποβληθούν από 20-07-2022 έως και 03-08-2022.  

Oι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: http://jupiter.chem.uoa.gr/chem/ptyx/

Η τελική κατανομή των υποψηφίων θα οριστικοποιείται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, η οποία θα γίνεται γνωστή μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 22ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-22

Πρόσκληση των Μελών της Συνέλευσης του Τμήματος Χημείας για τη συνεδρίαση που θα γίνει Δευτέρα  18-7-2022 και ώρα 13.00πμ με τηλεδιάσκεψη.

  • Πρόσκληση & Θέματα Ημερήσιας διάταξης (αρχείο PDF)

Η Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας
Χριστίνα-Άννα Μητσοπούλου
Καθηγήτρια

Μετάβαση στο περιεχόμενο