2019-2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 19ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Πρόσκληση των Μελών της Συνέλευσης του Τμήματος Χημείας για τη συνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 6-4-2020 και ώρα 10.00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος.

  • Πρόσκληση & Θέματα Ημερήσιας διάταξης (αρχείο PDF)

Η Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας
Χριστίνα-Άννα Μητσοπούλου
Καθηγήτρια

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εκφράζει ομόθυμα τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές, μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, οι οποίοι από διάφορες θέσεις δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πατρίδα μας. Με αυταπάρνηση, επιστημονική αρτιότητα και άοκνη προσπάθεια, προσφέρουν ανεκτίμητη υποστήριξη στους συμπολίτες μας, στο δημόσιο σύστημα υγείας και αναδεικνύουν τη δεσπόζουσα θέση του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατ’ επέκταση του δημόσιου Πανεπιστημίου στην Ελληνική κοινωνία.

Επίσης, η Πανεπιστημιακή Σύγκλητος εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο προσωπικό και τους ειδικούς της Πληροφορικής, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχή εργασία έχουν ουσιαστικά αναλάβει την υποστήριξη της καθ’ ολοκληρία εξ αποστάσεως λειτουργία του Πανεπιστημίου μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Τέλος, η Πανεπιστημιακή Σύγκλητος, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις αυξημένες ευθύνες της κατά την παρούσα περίοδο, είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υποστηρίξει τους νέους ανθρώπους που φοιτούν στο ίδρυμα και να ανταποκριθεί το Πανεπιστήμιο Αθηνών στον ιστορικό και εθνικό του ρόλο.

 

Θάνος Δημόπουλος

Πρύτανης ΕΚΠΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων των μεταπτυχιακών φοιτητών όλων των Π.Μ.Σ. για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2020

Ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας εαρινού εξαμήνου 2019-20 θα υποβληθούν από Δευτέρα 23-03-2020 έως και  Κυριακή 5-4-2020. Oι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: http://jupiter.chem.uoa.gr/chem/ptyx

Η τελική κατανομή των υποψηφίων θα οριστικοποιείται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, η οποία θα γίνεται γνωστή μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 23-3-2020

Αγαπητοί μας Φοιτητές,

Με τη συνδρομή των διδασκόντων, των τεχνικών της μηχανοργάνωσης αλλά και της δικής σας βοήθειας λύθηκαν όλα τα προβλήματα για την  εξ αποστάσεως εκπαίδευση σας.

Προσπάθεια μας είναι να τελειώσουμε την θεωρία μέχρι τέλος Απριλίου/ αρχές Μάϊου (αν υπάρχουν περιορισμοί μέχρι τότε ) ώστε επιστρέφοντας και ελεύθεροι από ώρες διδασκαλίας να μπορούμε να κάνουμε τα εργαστήρια.

Πιστεύω ότι με τη συνεργασία όλων μας όλα θα πάνε καλά.

Έχει ήδη αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ακολουθείται από τη Δευτέρα 23/3/2020.

Εκεί θα δείτε πληροφορίες για το πώς και τι ώρα θα γίνεται κάθε μάθημα. Επιπλέον πληροφορίες θα σας στέλνονται μέσω του e-class από τους διδάσκοντες του κάθε μαθήματος.

Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους

 

Η Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας
Χριστίνα-Άννα Μητσοπούλου
Καθηγήτρια

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Κατόπιν των εξελίξεων και των μέτρων που έχουν ληφθεί σχετικά με την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο προτείνεται η 8 Απριλίου 2020 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των φοιτητών του Τμήματος Χημείας.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας του τμήματος secr@chem.uoa.gr

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 18ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-20

Πρόσκληση των Μελών της Συνέλευσης του Τμήματος Χημείας για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 18-3-2020 και ώρα 10.00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος.

  • Πρόσκληση & Θέματα Ημερήσιας διάταξης (αρχείο PDF)

Η Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας
Χριστίνα-Άννα Μητσοπούλου
Καθηγήτρια