ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2023-2024 θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα http://my-studies.uoa.grαπό Τρίτη 26-3-2024 έως και την Κυριακή 7-4-2024.

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν δηλώσει τα συγγράμματα των ίδιων μαθημάτων και στην πλατφόρμα του Εύδοξου στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι κωδικοί μαθημάτων και στις δύο πλατφόρμες πρέπει να συμπίπτουν απόλυτα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα οι επί πτυχίω φοιτητές θα δηλώσουν και μαθήματα του εαρινού εξαμήνου για τις πτυχιακές εξετάσεις και όχι συγγράμματα γιατί δεν διανέμονται συγγράμματα άλλου εξαμήνου. Θα πρέπει όμως πρώτα να έχουν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την εξεταστική Σεπτεμβρίου. 

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών. Η διαδικασία δήλωσης των μαθημάτων και ο έλεγχος ορθής καταχώρησης περιγράφεται στο σύνδεσμο:  

http://www.uoa.gr/fileadmin/user_upload/PDF-files/FOITITES/eServices/Odigies_Hlektroniki-Dilwsi_Mathimatwn.pdf

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι από το εαρινό εξάμηνο 2015-16 δεν θα διορθώνονται γραπτά για μαθήματα που δεν έχουν δηλωθεί, όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.


Οι φοιτητές έχουν ως ανώτατο όριο δήλωσης μαθημάτων ως εξής:

•    Οι φοιτητές του 1ου και  2ου  εξαμήνου δηλώνουν  6 μαθήματα.
•    Οι φοιτητές του 3ου και 4ου   εξαμήνου δηλώνουν 11 μαθήματα.
•    Οι φοιτητές του 5ου και 6ου   εξαμήνου δηλώνουν 16 μαθήματα.
•    Οι φοιτητές του 7ου και 8ου  εξαμήνου δηλώνουν 21 μαθήματα.
•    Οι φοιτητές που είναι επί πτυχίω  δηλώνουν σύνολο 21 μαθήματα .